Er det ok jeg ikke elsker min stomi?

Jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har fået at vide at du skal bare give det tid så kommer du til at elske din stomi!
Det skete aldrig og kommer nok aldrig til at ske hvis/når jeg får en igen.
Men ved du hvad et er også OK. Det er helt normalt og ved du hvad der er mange der ikke bare elsker deres stomi.
Jeg har fuld respekt og forståelse for dem der elsker deres stomi og som kun er i live fordi de har den..
Men helt ærlig så var der flere dage hvor jeg hadede min stomi end jeg accepterede den. Ved godt den “kun” var midlertidig men seriøst det var bare noget øv. Jo jeg kunne da godt glemme den men det var godt nok sjældent for helt ubevist gik jeg og tog mig til hvor den sad for lige at sikre at pladen ikke var gået løs eller fordi det kløede under pladen.
Så sidder du der ude og tænker øv hvorfor er det kun mig der ikke elsker min stomi så er du ikke alene men siger man det højt på fx Facebook så bliver man haglet ned så mange tør ikke sige det høj. Men nu har jeg indrømmet det og så kan du også 😉

Photo by Taisiia Shestopal on Unsplash

Dette indlæg blev udgivet i Crohn, Fistler, Min historie med Ulla, Stomi, Tips og triks og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar