Sex, samliv og fistler (det lavpraktiske)

Jeg bliver tit spurgt hvad gør du sådan rent lavpraktisk når det kommer til det med sex og fistler?

Opskriften er nok mest en forstående mand der er med på at grine og acceptere at det der sker bare er en del af mig lige pt.
Men ellers er mit bedste råd at være ærlig og grin, det er helt ok at det siger lyde og det er ok der kommer lidt ud af fistelen. Vi kan vaskes igen bag efter og går det helt galt kan vi vaskes imens 😉

Lugt, der findes et hav af produkter der påstår de kan fjerne kropslugte men helt ærlig?! har du fundet dem der virker så høre jeg gerne fra dig. Min mand siger som regel at han vil hellere have den naturlige lugt end lugten end den naturlige lugt og så en kunstig rose.
Men altså det jeg har fundet der virker bedst er intimsæbe og det skal ikke være den billigste men det behøver så heller ikke være den dyreste.
Hvis din fistelgang laver lyde kan du forsøge med en hydrokolid gel ind i fistelgangen. Det skal lige øves nogle gange da det godt kan tage tid lige at lære trikket og finde den rigtige måde at få det helt der ind hvor det skal og ikke bare rundt om.

Alt efter hvor din fistel sidder kan du bruge plaster og der vil jeg bestemt anbefale en hydrokolid bandage som er en ret dyr løsning men den virker og den kan holde længe. Den klæber på hele pladen og man kan klippe i den uden den bliver ødelagt og alt efter hvor meget du væsker kan den faktisk også suge ret godt ellers kan du lægge noget sugende under.

Jammen hvad så med hvis jeg ikke kan sætte plaster på? alt efter hvor stor/store dine fistel åbninger er findes faktisk nogle propper man kan få ved ens læge til at komme i. Det kræver selvfølgelig både at ens læge ved hvad det er og du tør spørge. Det er så ikke sikkert de egner sig til lige din form for fistler men du kunne jo spørge.
Der findes også noget der minder om en butplug og så også anvendes der men den gør man ikke lækker. Der er intet sexuelt i den den er meget praktisk lavet og virker kun til det ene formål at lukke hullet. Den skulle være lavet i et fantastisk blødt materiale så man næsten ikke mærker den. Tænker at den nok også lige skal prøves nogle gange inden du kaster dig i armende på den udvalgte 😉

Hvad gør man så med sengen? der findes jo et hav af muligheder og en er et vådiggerlagen som du kan få gennem din inkontinens sygeplejeske. De er super lækre og en helt anden kvalitet end dem man kan købe i div. butikker eller online. De er lyseblå og super tynde og kan vaskes ved 60 grader. Gummilagner, håndklæder, stofble ja you name it, her er det bare at kaste sig ud i hvad man finder bedst og kun fantasien sætter grænsen. Nogen er til genbrug og andre er til brug os smid væk, det er helt op til dig og din partner.

Lugt ja nu kommer den igen! for det er noget af det der genere mig mest. men helt lavpraktisk gælder det for mig om at være godt forberedt så ved jeg der er optræk til noget så er det grundig afvask så tidligt som muligt og så ellers holde det ved lige hele dagen. Have vådservietter inden for rækkevide og det skal være dem uden duft for de er altså de bedste til at fjerne lugt og skulle jeg have brug for det under sex så kan man jo lige gribe til den også der eller invitere ud under bruseren eller noget andet og husk kropslugt er naturligt og din partner vil også have en lugt med mindre i begge lige er styrtet ud af badet.
Det er ok at have en naturlig lugt! (og nej her taler jeg ikke om lugten af det der kommer ud af en fistel)

Fistler og trusser……
Øh ja for mig er der eller har der ikke været noget sexet over mine tusser eller potens forskrækkere 😛 de sidste mange år. Det er jo fordi de skal være praktiske mere end sexede og det kan man ikke med en g-streng eller fuld blonde for det kan bare ikke holde 3-5 bind og gud ved hvor mange plastre på plads. Men altså når det skal være kan man jo godt for en time undvære det praktiske og lade sig rive med.

Min tanke er også at nu er det måske tid til at genfinde noget man har glemt eller godt kunne tænke sig at prøve når nu man alligevel er ude i at finde på nyt, så hvorfor ikke gribe chancen og give det et forsøg 😉

Dette indlæg blev udgivet i Fistler, Min historie med Ulla, Tips og triks og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sex, samliv og fistler (det lavpraktiske)

 1. kirsten skriver:

  Hej
  Hvor er det dejligt med klar snak vi er her jo fordi vi har fistler.
  Jeg har meget brug for viden, erfaringer og gode råd. Jeg har gået med dette alene i 4-5 år og har gemt mig mere og mere.
  Fantastisk side du har lavet her. Tusind tak
  Hvor sidder din fistel.
  Vh Kirsten

  • Vera Slyk skriver:

   Hej Kirsten
   Hvor er det dejligt at høre nogen kan bruge min side-
   1000 tak fordi du læser med.
   I den kommende tid vil der komme nogle ændringer på siden og forhåbenligt kun til det bedre 🙂
   Men skulle du opdage noget der ikke er som det skal være er du velkommen til at kontakte mig igen.
   Jeg kommer nok også til at lave nogle videoer omkring det at have fistler og hvad det gør ved en rent mentalt.
   Jeg vil lave dem med med en veninde der ikke har fisltler men er sygeplejeske så der kommer både professionelle spørgsmål men også spørgsmål helt nede på jorden spørgsmål omkring det at have fistler.
   VH Vera

Skriv et svar