Operation/ oprens af fisteler 7/10-20

Var noget spændt for vidste ikke hvad dagen ville byde. Det eneste jeg vidste var det ikke skulle være den længe ventede stamcelle operation. Så det var med klamme hænder og bankende hjerte jeg meldte mig på OLAV afdeling A på OUH i går.
Trods situationen med Covid-19 var der stadig samme varme og tid til os patienter.
Men alt gik godt og min kirug kiggede som vanen tro ind for at høre hvad er var sket siden sidst og om der var noget han skulle vide.
Han fortalte hans plan for dagen men vidste ikke noget før han var inde og kigge.
Men han havde 3 ideer, 1 at han bare renser (værste scenarie) 2 at han kan rense og måske fjerne 1 seton, 3 at han kaver nogle store åbninger. Men igen det vidste han ikke før han kunne se det.
Bliver lagt i narkose og af det søde narkose team og føler mig helt tryk i går bestod narkosen af lige dele gode drømme, smil og pina colada lovede de 😉
Blev helt vågen på deres dejlige rolige opvågning hvor der altid er tid til os.
Fik lidt mad og drikke og kom i mit eget tøj.
Så var det tid til besøg fra kirugen der sagde hvis det ikke var for covid-19 skulle jeg have et kæmpe knus for nøj hvor var det bare gået stærkt fra sidste gang og til nu. Han var helt overvældet over resultatet han havde set. 2 fistler er nu tørret ud så 1 seton kunne fjernes. Han har ryddet grundigt op og der skulle nu ikke gå længe inden vi ses og jeg skulle blive ved med at gøre hvad jeg havde gjort den sidste tid for det var virkelig fantastisk.
MEN bedst af alt nu kunne han love at selv “motorvejen” jeg har også kan lukkes helt <3 tror vi begge var ved at tude da han sagde det. Det har han aldrig turde love før.
Men nu lovede han at ALLE fistler kan lukkes. Han lovede så også at det bliver en lang kamp men vi skal nok vinde den.


Dette indlæg blev udgivet i Fistler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar