Første kontrol efter VAAFT

Kan slet ikke få armene ned!

Det gik simpelthen så godt i dag til kontrol. Både kirug og jeg er tilfreds selv om der kommeer til at være nogle ar på ballen efterfølgende.
Vi blev enige om at de kan altid rettes hvis jeg bliver ked af dem lige nu er vi enige om at den stakkels balle skal have noget ro og lige nu er de ar for mig bare en del af historien og jeg skal jo ikke ud og svinge med en bar mås. Min skønne mand har jo set den med sår så ar der er nogle ar vil næsten bare være en opgradering.

Så hvis næste kontrol som bliver med MR scanning og muligvis en tur i narkose viser det stadig går fremad så kan en tidelig julegave måske blive at stomien bliver lagt tilbage.

Så nu er det bare at vente på indkaldelsen kommer og det kan blive august hvor den er planlagt til.

Dette indlæg blev udgivet i Fistler, Min historie med Ulla og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar