Besøg ved hudlægen 27/10-20

Så kom dagen hvor jeg ENDELIG kom til en hudlæge.
Jeg var blevet henvist til hudlægerne på OUH og kunne ikke have endt en bedre sted (er virkelig imponeret af dem).
Jeg når kun lige at vise min hud og han konstatere at det er kontakt allergi og det jeg har på resten af kroppen er en følge af crohn eller folikel betændelse som en følge af at allergien ikke er blevet behandlet.
Jeg får en salve jeg skal smøre med hver dag den første uge, så hver anden dag og så 2 gange om ugen og det skal jeg fortsætte med indtil jeg kommer igen.
Får en ny tid til 30/11- 20 hvor jeg skal have ALLE de ting med jeg har prøvet til stomien (salver, plader, pulver osv. ) så skal de se om de kan se en rød tråd i det og hvis de ikke kan det skal jeg have lavet den store allergi test hvor hele ryggen bliver udsat for div. ting og jeg så skal komme og vise det efter 3 dage og så igen efter 7 dage.

BENOVATE


Dette indlæg blev udgivet i Min historie med Ulla, Stomi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar