Overskud eller mangel på samme

Når man er kornisk syg arbejder kroppen på højtryk med at holde en kørende og det medfølger tit det man kalder fatigue eller på dansk udmattelse.
Jeg er med i gruppe hvor vi mødes fra hele verden og diskutere vores sygdom med læger og forskere og jeg skulle forklare den føles så alle forstod det og lavede bevægelsen af at løfte dynen tilbage på plads og sige “nope not today” og alle med sygdommen sagde bare “oh yah thats the feeling”. Der med sagt at det er ikke kun mig der har den følelse men syge fra hele verden kender det.

Det er helt normalt at du som kronisk syg ikke er overskuds/løbe tosse/jeg står op kl øv og bager kage til hele vejen menneske MEN at du nogen gange trækker stikket ud og siger ikke i dag. At du så alle andre dage er total overskuds menneske er også ok.
Vigtigst er du finder en rytme der passer dig.

Der er så også stor forskel på om man er i udbrud eller i remision.

Dette indlæg blev udgivet i Crohn, Fistler og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar