Genoptræning efter tarm operation

Hvor er jeg dog glad for at nogen har grebet ideen om at genoptræning er vigtigt og hvor ville jeg da ønske at det var tilgængeligt da jeg fik min første tarmreduktion ja eller jeg blev orienteret omkring der var et program da jeg fik stomi for nu et års siden.
For en af mine største frygter har været at få brok.
Jeg godt dette program er lavet til dem der får stomi men den er helt sikkert også brugbar hvis man er blevet tarmopereret og for den sagsskyld hvis man ved man skal tarmopereres.


Derfor vil jeg gerne slå et slag for me+ recovery program fra Convatec

https://www.convatec.dk/stomi/meplus-service-og-stoette/meplus-recovery/hjaelper-dig-til-hurtig-bedring/

De har lavet et 3 trins program hvor der er øvelser der kan laves selv om man ligger i sengen og frem til man er helt klar til at lave sine normale øvelser (hvis man normalt træner)
Da jeg have besøg af Sanne lå vi på gulvet og hun viste mig de første øvelser og selv om det er et år siden jeg har fået stomi og jeg har trænet i fitnescenter siden så kunne jeg godt mærke at de øvelser Sanne viste mig ikke var de øvelser jeg normalt laver. De må jo ikke gøre ondt og det gjorde de heller ikke jeg kunne bare mærke at jeg bruget nogle muskler jeg ikke normalt bruger.
Så nu laver jeg så tit jeg kan de øvelser for en stærk kerne er jo super sundt ikke kun for at undgå brok men også SÅ mange andre ting

Genoptræning
Billede af de fine foldere med øvelser og historien om hvordan de blev til.

Skulle du have lyst/brug for at få øvelserne eller få hjælp til øvelserne så kontakt endelig Convatec.

Dette indlæg blev udgivet i Crohn, Min historie med Ulla, Stomi, Tips og triks og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar