Det startede med en absces/byld

Jeg husker det ikke så tydeligt mere men jeg husker jeg havde ondt og det helt inde ved anus og var bange.

Hvad pokker skete der og hvorfor fik jeg pludseligt så ondt og så lige DER. Jeg magter ikke nye smerter og ny behandling nu gik det lige så godt.
Jeg får taget blodprøver og de viser betændelse igen er høj og jeg skal have en sigmoideoskopi. Det er en kikkertundersøgelse af den 10 nederste cm af endetarmen.
Den bliver lavet og jeg får besked på at jeg skal have en operation det tyder på der er en absces/byld.

Vågner efter operationen til besked om at weekenden kommer til at foregår i morfin rus og ellers oprensning af bylden igen dagen efter hvis de har tid og måske også søndag inden jeg skal hjem og så er det ellers hjemmesygeplejeske de næste 10 dage for at få skiftet noget inde i såret.

Nå weekenden er noget rod og ikke eksisterende pga morfin. Men skal hjem søndag og får en forbinding på og kan huske jeg siger det her dur bare ikke. Jeg kan ikke gå på toilet med den her på. Det går galt. Nej nej den forbinding sidder helt fantastisk mener de.
Når hjem og inden sengetid skal jeg selvfølgelig på toilet og hvad sker der? forbindingen bliver fyldt med afføring. Jeg TUDER og magter slet ikke mere. Får mig moslet over i bad og får forbindingen læmpet af og forsøger at skylle så godt som jeg tør for aner ikke om det vil gøre ondt og hvor meget der skal skylles. Så sker det. jeg får øje på noget der kommer ud af såret :O det er hvidt og ca 1 cm bredt og jeg hiver forsigtigt.
Jeg er ved at besvime for hvad POKKER er det her nu. Det har de lige glemt at fortælle om. Jeg hiver og hiver og hiver lidt mere. Tror der er 50 cm af det der kommer ud.
Får mig samlet sammen til at ringe til sygehuset. Står stadig under bruseren og tuder. Fuldstændig ydmyget af skam over at have skidt på mig selv og bare være brugt og afkræftet.

Får at vide at de ikke har mulighed for at pakke såret igen men kan da få lov til at få en ny forbinding på dog skal jeg først komme senere og skal jeg på toilet igen så skal jeg skylle i 10 min hver gang.

Det var mit første møde med en byld. Hvor jeg ønsker at andre ikke skal igennem noget lignede.

Dette indlæg blev udgivet i Crohn, Fistler og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar