Jeg vil anbefale Convatec

https://www.convatec.dk/

Som i sikkert ved så mildt sagt bøvler jeg med min hud omkring stomibandagen/pladen og har virkelig været desperat. Som i jeg var tæt på en mørk aften at overveje om sytråd, hæftemaskine og hjemmekirurgi skulle være næste skridt.
Heldigvis kontaktede en fantastisk sygeplejeske mig fra ConvaTec og vi fik en rigtig god snak og en midlertidig løsning indtil hun kunne komme hjem til mig og se hvad der rigtig skete og om huden var så slem som billederne hun havde set.

Så på den aftalte dag stod hun og bankede på med tasken fuld af produkter og lækre pleje produkter. Hurra for dem <3

Vi startede men en snak med køkkenbordet om hvad jeg har gjort og hvilke produkter jeg den gang brugte og så viste hun hvad ConvaTec havde af tilsvarende og hvad hun havde i tankerne.

Hun foreslog jeg viste hvordan jeg skiftede pladen/bandagen og kom med gode råd undervejs så hvad jeg så som mindre problemer ikke skulle vokse sig større.
Sygeplejersken bakkede mig også op i at min hud skulle tilses af en læge men jeg kunne brugen den Locoid creme som jeg havde i skuffen under pladen for at hjælpe huden på vej.
Ud over det skulle jeg bruge stomapowder til at fjerne den fugt huden afgiver fordi den er irriteret og så blev vi enige om jeg skulle prøve et 1 delt system i stedet for mit vanlige 2 delte system for når pladen alligevel falder af efter 1 døgn var der ingen grund til at bruge den skrappe klæber et 2 delt system har. Selv om ideen med at pladen skulle sidde så længe som muligt for at give ro til huden jo var god.

Så udstyret med ny pose/bandage, stomapowder, klæbefjerner var jeg nu klar til at indtage verden igen.

Jeg skulle endelig ringe hvis der kom problemer for så havde de mere der kunne prøves. Men i første omgang var det nok med det jeg havde fået.
Må indrømme jeg er dybt taknemmelig for den hjælp jeg fik for ved ikke hvor jeg i dag ville være hvis der ikke var kommet styr på min hud.

Dette indlæg blev udgivet i Stomi og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar