Finger i rundsav = AV 8/7-20

Mange har givet udtryk for at de gerne vil følge lidt mere med i mit daglige liv. Tænker ikke mit generelle liv er så spændende men vil forsøge at skrive når der sker noget mere end almindelige ting som opvask osv.

Så i får lige dagens historie.
Er ved at lave et gammelt malkerum om til vaskerum og i den forbindelse skal der laves en reol der har hjul under. Så skal der jo selvfølgelig noget kant på hylderne og det skulle jeg da lige save på rundsaven. Alt er klart, briller høreværn, land på saven indstillet! vil så lige flytte noget imens saven køre og fejlbedømmer afstanden og ender med fingeren i saven. Heldigvis lyder det værre end det er og dog for ender med en skæv finger og ingen negl men der skulle ikke syes og knoglen er ikke skadet så PY ha.

Skulle egentlig skifte hele stomi systemet i dag men tænker det må lige vente til i morgen. Lige nu har jeg lidt ondt af mig selv og fingeren dunker for vildt. SÅ med mindre der sker noget med pladen så må det lige vente. Er spændt på hvordan jeg får skiftet men det må jeg jo bare tage som en oplevelse.

Vil lige nævne jeg aldrig har nødt vores naboer og trods det kørte de mig på skadestuen uden noget. Helt fantastiske mennesker.

Kontrol nr 1

Gik fint sød sygeplejeske med overskud og rumlighed og tid til at tage sig af min forbi for smerte. Fobi for smerte er måske så meget sagt men når man har haft ondt det meste af sit voksenliv så får man bare et forkvaklet forhold til smerte og det har jeg også. Giv mig min sædvanlige smerte og jeg tager det i stiv arm men ny smerte håndtere jeg ikke ret godt.
Heldigvis havde sygeplejersken fuld forståelse for det og fik mig ned på jorden, fingeren i blød så forbindingen kunne komme af og så blokade i fingeren så den kunne blive renset. Ortopæd kirugen kiggede ind og så på fingeren og det var den samme der havde set mig da skaden lige var sket så hun kunne huske den.
Alt så fint ud så på med ny forbinding og hjem og slappe af.

Kontrol nr 2.
AV!!! yngre sygeplejerske og ung læge der tilså mig ingen empati/overskud eller forståelse for min situation. Det gjorde så ondt jeg kastede op og fik da lige lov at komme ned at ligge da jeg sagde jeg besvimer hvis i fortsætter på den måde. Heldigvis så alt fint ud og ny indre forbinding på og kontrol om 7 dage. Har dog sagt at næste gang VIL jeg bedøves så de har sat tid af til det.

Ny kontrol ny forbinding.
Har været til kontrol og alt ser fint ud. Der er begyndt at komme rigtigt sår rundt omkring på fingeren. Har fået en ny forbinding på der gør fingeren mere stiv men som også kan forsigtigt tørres af med vand og sæbe. Hvilket er fantastisk når man har stomi.
Forbindingen gør også jeg holder fingeren mere i ro fordi det nu spænder hvis jeg bruger hele hånden for meget. Hvilket nok er meget godt for er en knold til at holde mig i ro.
Alt i alt går det fremad men det kommer til at tage tid.

Dette indlæg blev udgivet i Min historie med Ulla, Stomi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar