En ny hverdag

For nogen lyder det ikke af det store men for mig er det at gå fra 4 seton’er til 3 seton’er noget helt vildt stort og næsten angstprovokerende. Jeg bliver bange fordi sidst der blev fjernet en seton gik det helt galt og jeg endte med at jeg fik endnu en fistel og en byld.
Samtidig er jeg virkelig lykkelig og næsten fjolle glad og kan ikke lade være med lige at se i spejlet når jeg har været i bad om det nu stadig passer at der kun er 3 seton’er (og ja de 2 er synlige jeg holder øje med uden jeg skal lege slangemenneske og have spejle i mystiske vinkler 😉 )
Det er også underligt for trods operation i onsdags så væsker det ikke det voldsomme mere, hvilket jo kun er luksus bare underligt at det er sådan.
Ingen tvivl om jeg kan vende mig til det.
Kan ikke lade være med at kigge på de trusser/underbukser jeg bruger nu og tænke uhhhh de kan snart skiftes ud men noget mere feminint, hvor bliver det godt ikke at skulle overveje om der er plads til alle de bind og plastre under dem.

Jeg har lovet min kirug at jeg bliver ved med at gøre hvad jeg har gjort de sidste måneder så nu er træningen stille startet op igen. Jeg har også taget fat i kosten igen og så må vi håbe de sidste kg forsvinder lige så stille og jeg bliver snart indser at jeg nu er nået en ok vægt selv om der ikke sker det store.

Dette indlæg blev udgivet i Ukategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar