27/6 2019 jeg sendes hjem

I dag går tankerne til min skønne far der har fødselsdag. Hvor ville jeg gerne have energi til at kunne komme og fejer dig. Men det har jeg desværre ikke.

Jeg skal åbenbart hjem i dag.
Der har endnu ikke været en stomisygeplejeske og snakke med mig men sygeplejesken er helt tryk ved jeg skal hjem for der vil komme en hjemmesygeplejeske dagen efter og har jeg problemer skal jeg bare ringe på det akut nr jeg får med hjem.
Nå jeg skal jo sjovt nok også have nogle poser osv med hjem. Hvilket skalber en del kaos for hende der skal finde det til mig faktisk er gået på barsel mentalt og aner intet om hvad man skal have med hjem og hvor hun finder det. Tror måske aldrig hun har set en stomi.
Nå får noget med hjem og håber på det bedste.

Min skønne mand henter mig når han køre hjem fra arbejde.
Vi tager noget mad hjem på vejen og så er det ellers hjem på sofaen sammen med hund og kat.

Dette indlæg blev udgivet i Min historie med Ulla. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar