25/6 2019 D dag

Møder ind på sygehuset fastende og får at vide jeg er den første på programmet. Der kommer en noget stresset kirug ind og spørger om jeg har nogle spørgsmål. Det har jeg ikke, vil bare gerne have det overstået.
Jeg bliver hentet af en portør og kommer på OP hvor de Surprice surprice ikke kan finde en blodåre og ender med at lægge mig i narkose med masken og så finde en blodåre når jeg sover. Må indrømme jeg er ved at være godt træt af at skal tigge om at blive lagt i med maske…
Nå kommer tilbage på afdelingen og får skrevet til min skønne mand og mine skønne forældre.
Mine fantastiske forældre kommer også på besøg senere på dagen.
Beklager men dagen er sådan lidt rodet.
Husker om natten at der kommer en sygeplejeske og tømmer min stomi.

Dette indlæg blev udgivet i Min historie med Ulla. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar