Lugt

Lugt fra fistler.

Hvordan beskriver jeg det bedst bum bum bum…..
vil jo ikke skræmme nogen bum bum bum

NÅ skal jo i gang så vil beskrive det som på gode dag er der ikke de store gener. Set det gjorde jo slet ikke ondt at få at vide vel?
Spurgte du om dårlige dage? behøver vi ind på det? nå ja så er du selv ude om det.. pænt sagt så lugter det som om noget er kravlet op og har lagt sig til at dø der oppe. Ja jeg overdriver ikke. En veninde der også har fistler beskrev hendes lugt som der ligger en død grævling oppe i hendes fistel.
Er der noget at sige til at ens kvindelighed nogen gange er ikke eksisterende ?
Personligt har jeg både plaster og bind på 24/7/365 jeg tør simpelthen ikke andet.
Så min ene balle er plasteret til i forbindinger på en eller anden måde.

Skal du i direkte kontakt med din fistel eller seton sutur så vi jeg helt klart anbefale at du bruger engangshandsker! for lugten “brænder” sig fast i dine fingre. Jeg lyver ikke selv ren Ajax kan ikke fjerne lugten ved bare en vask af fingrene.

Dine brugte forbindinger vil også lugte grimt når de ligger i skraldespanden så anbefaler at du smider dem helt ud så ofte som muligt. Jeg har fundet ud af at det plastik bind er pakket ind i er fantastisk til at holde lugten inde i det brugte bind med. Ellers er en gylden regel at jo flere my (tykkelse af plastik) en pose er på jo bedre holder den lugten inde.

Din generelle kropslugt og opfattelse af hvordan du lugter vil også ændres og kan ved nogen som ved mig give en næsten overdreven trang til at vaske sig selv og skifte forbinding.
jeg savner at dufte af “roser”.

Dette indlæg blev udgivet i Fistler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar