Forskning

Jeg har valgt at deltage i forskning omkring fistler og arbejder i øjeblikket sammen med 2 medicinfirmaer.
Det jeg kan byde ind med i forbindelse med forskning er min historie om det at have fistler og det at være patient med brug af medicin og hvordan ens hverdag kan gøres nemmere.
Jeg gør det både af egoistiske årsager og for andre ikke skal igennem det jeg har været.
Den egoistiske side er jo at hvis jeg er heldig så kan det være jeg får lov at blive brugt som en af de første hvis der kommer ny behandling og gør jeg ikke det så ved jeg i hvert fald der sker noget som forhåbentligt kan komme mig til gode.

Jeg ser lidt på det sådan at hvis jeg ikke vil dele min viden som patient hvor skulle de så få den viden fra. Vi kan ikke sidde på vores hænder og bare forvente at andre ændre verden for os ug så bare brokke os over at tingene ikke sker i det tempo eller på den måde vi vil have det hvis vi ikke selv byder ind med noget.

Dette indlæg blev udgivet i Fistler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar