Vægttab og stomi

Efter jeg fik stomi tabte jeg mig flot men på den forkerte måde. Jeg spiste ikke og alt løb lige igennem mig. Jeg havde det skidt og var ikke rigtig glad. Smilet var der men ikke inden i.
Jeg begyndte at trøstespise og havde virkelig ondt af mig selv og blev mere og mere trist.
I aften hvor tiden blev brugt på Facebook var der et gratis webinar omkring vægttab. Jeg valgt at deltage og blev fanget.

Jeg købte et 20 ugers forløb ved https://vitafertility.dk/ mes fordi de havde erfaring med crohn og stomi.

Vi startede ud med 8 uger på Low foodmap for at finde ud af om jeg havde nogle allagier/intolerancer. Fik mig på de rigtige vitaminer og fik styr på mit væsketab.
De første kg raslede af. Siden har jeg måtte kæmpe for det men jeg nyder at komme i fitness og styre min mad. Siden er der bygget mere og mere på så jeg har en mere normal kost.
Jeg er nu også i stand til at tage fornuftige valg hvad angår kost og ikke bare smide hæmningerne og spise løs af alt der indeholder bare 1 gram sukker.

Jeg har været rigtig glad for mit forløb med Lasse som blev min coach. Jeg har tabt 15 kg og er begyndt at få en indsigt i hvad jeg gør galt og nok det der er bedst for mig er jeg kan tåle at se på mig selv i spejlset uden tøj på.

Smilet er stadig falsk men nu er det af andre grunde end det fysiske.

Dette indlæg blev udgivet i Crohn, Min historie med Ulla, Stomi og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar