Hvad side hænger den til? ja altså posen :P

Så spørgsmålet den anden dag på Facebook og tænkte den griber jeg lige. Opslaget var mest henvendt til mænd men tænker det er lige relevant for alle køn.
Hvordan man placere ens plade og pose kommer helt an på hvordan man tømmer.
Da jeg have hjemmesygeplejeske vendte en af dem så åbningen var ud over min hofte hvilket var total ulogisk for mig for ligger jo ikke på ryggen når jeg tømmer. Fik sagt det var da helt tosset at placere den sådan men til hendes forsvar var det total logisk for hende for hvis hun skulle tømme posen så var det den bedste måde at placere åbningen.

Så svaret er spørgsmålet må være det er helt op til dig hvordan det er bedst for dig.

Dette indlæg blev udgivet i Min historie med Ulla, Stomi og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar