20/11 Føj jeg lugter !

Troede jeg ville have helt vildt ondt men det er ikke så slemt. Kan klare mig på Panodil.
Dog LUGTER såret fy for pokker og det føles som om jo mere jeg skyller jo mere lugter det nej føj da. Jeg må skifte bind rigtig ofte fordi der kommer utrolige mængder af ildelugtende væske ud.
Er faktisk rigtig ked af det for føler ikke jeg kan være sammen med nogen fordi jeg lugter sådan. Min værste frygt er at jeg skal på arbejde igen snart. Tænk hvis jeg stadig lugter sådan på tirsdag hvor ferien er slut.
Skriver med en anden der har fået samme operation og hun siger han nok har ramt en “lomme” der har stået med væske i længe og det skal ud før lugten holder op. I min forkrøblede hjerne ser jeg min ene balle fyldt som en vandballon med modbydelig ildelugtenden væske. For med de mængder der er kommet ud så må det være sådan.
Men trøster mig lidt at skrive med en anden der har haft andre udfordringer.
Vi må se hvad de næste dage bringer.

Dette indlæg blev udgivet i Fistler, Min historie med Ulla og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar